Arròs al forn
Ingredients
Per a 4 persones
- 1,5 litres de brou de carn d’olla
- 200 gr. de costella de porc trossejada
- 500 gr. d’arròs
- 250 gr de cigrons cuits.
- 2 tomàquets madurs partits
- 3 patates tallades a rodanxes
- 4 botifarres de ceba
- 100 gr. de cansalada de porc
- 1 cap d’alls
- Safrà o colorant alimentari groc
- sal
Preparació
Posar el forn en marxa, perquè vagi escalfant.
A la cassola de fang, sobre el foc de la cuina, sofregir el cap d’all, les costelles i la cansalada.
Un cop daurats, afegir l’arròs i els cigrons, que també es sofreirán lleugerament.
Afegir finalment les patates, tallades a rodanxes gruixudes, i les botifarres. Sofregir.
Afegiu-hi el brou de cuit, bullint, i el safrà o el colorant.
Posar al forn la cassola i baixar la temperatura del forn a 180-200 graus.
Deixar coure durant 40 minuts
Un cop cuit, treure la cassola del forn i deixar reposar el plat durant 5 minuts.
A la cassola de fang, sobre el foc de la cuina, sofregir el cap d’all, les costelles i la cansalada.
Un cop daurats, afegir l’arròs i els cigrons, que també es sofreirán lleugerament.
Afegir finalment les patates, tallades a rodanxes gruixudes, i les botifarres. Sofregir.
Afegiu-hi el brou de cuit, bullint, i el safrà o el colorant.
Posar al forn la cassola i baixar la temperatura del forn a 180-200 graus.
Deixar coure durant 40 minuts
Un cop cuit, treure la cassola del forn i deixar reposar el plat durant 5 minuts.